(Zničená socha Sedembolestnej Panny Márie – Patrónky Slovenska v Šaštíne)

Vážení biskupi Slovenska

Pri všetkej úcte k Vášmu povolaniu a poslaniu v spoločnosti slovenského štátu prečítajte si toto vážne a naliehavé posolstvo adresované práve tým, ktorí zastávajú vysoké funkcie v náboženskej a cirkevnej inštitúcii.
Vy ste významnými osobami v spoločnosti, lebo ovplyvňujete obrovské množstvo ľudí a máte na zodpovednosť ich životy pre povolanie, ktoré sa vám dostalo od Boha a od ľudí. Od vašich rozhodnutí a verejných vyhlásení závisí ako silno bude naša spoločnosť ovplyvnená a aké následky ponesie, ak sa rozhodne podľa vás konať. (Mt 23,3)

Z toho dôvodu máte príležitosť tento národ buď povzniesť morálne i fyzicky alebo naopak demoralizovať a priniesť k úpadku. Z histórie ľudstva – od stvorenia sveta, z čias pred narodením Krista a po Ňom – kedy národy oplývali mierom, ale aj vojnami alebo vnútroštátnymi nepokojmi, vieme že ak náboženskí predstavitelia morálne priniesli národ k úpadku, potom Boh si nachádzal rôzne spôsoby na nápravu ľudstva.

Pripomeňme si tieto vážne udalosti, aby sme si spomenuli na biblické tresty a videli tak súvis medzi tým a súčasnou situáciou aj na Slovensku, kedy sa dostávame do bodu zlomu a následkov vyplyvajúcich z vašich rozhodnutí.

Toto varovanie je rovnako podstatné ako varovania prorokov, ktorých Boh posiela varovať ľudstvo a hlavne vysokopostavených funkcionárov ako v civilných, tak aj cirkevných inšititúciách. Poukazuje na hriech a následky, ktoré ste sa dopustili v spolupráci s nepriateľom Boha a národa i na následky, ktoré s tým prichádzajú.

Hriechy klerikov

Vašim hriechom je, že mlčíte, keď sa páchajú neprávosti na občanov slovenského národa počas segregácie na očkovaných a nezaočkovaných.
 Tak ako v minulom storočí mlčali klerici pri segregácií občanov podľa rasy, národnosti, náboženstva… a dokonca to aj podporovali, v súčasnosti podporujete znevýhodňovanie nezaočkovaných na druhotriednych občanov jedného a to istého štátu.

Nemáte na toto právo, nemáte právo od Boha a dokonca ani ústavné právo, aby ste bránili ľuďom sa voľne pohybovať, stretávať s ľuďmi, zarábať, predávať, či nakupovať, prijímať Sviatosti s úctou a už vôbec nie znesväcovať Božie sväté záujmy. Keďže máte účasť na týchto neprávostiach, toto varovanie je aktuálne aj pre vás.

Táto do oči bijúca nespravodlivosť preniká až do Nebies všemohúceho Boha a pred Jeho zrakom vyžaduje spravodlivý trest, ktorý sa dostane hlavne tým, čo neľutujú tieto zvrátenosti. Prevrátili ste nemorálne správanie experimentálneho očkovania na mravnú povinnosť, napriek Norimberským kódexom, ale hlavne napriek Božím varovaniam, ktoré zrozumiteľne nás všetkých varujú, že tieto experimenty s očkovaním nebudú účinné.(1.)

Dokonca aj z vedeckého a medicínskeho odboru sú vážne pochybnosti o účinnosti týchto vakcín a dôkazy, že sú škodlivé pre zdravie. Tu prichádzame k ďalšiemu nespravodlivému správaniu, akého sa dopúšťate voči obyvateľom národa, ako aj voči objektívnemu posúdeniu a hľadania pravdy o vakcinácii proti koronavírusu.

Totižto odvolávate sa na odborníkov, ale pritom očividne nemáte záujem diskutovať s odborníkmi, ktorí dokazujú, aké sú tieto experimenty na ľuďoch neúčinné a škodlivé.

Táto krivda a nespravodlivosť voči vede, medicíne, morálke, dokonca i viere je tak priehľadná, že následky takéhoto konania volajú po treste nie len k spravodlivému Bohu, ale dokonca aj ku občanom národa, v ktorých ste to vyvolali slovami i skutkami.

Následky – tresty

Proroctvá varujú pred nemravnosťou a vierolomnosťou, ktoré prinesú so sebou prírodné katastrofy, revolúcie, vojenské konflikty a neminie to ani klerikov, či už kvôli ich hriechom alebo len preto, že sú súčasťou Božieho ľudu. Diabol a jeho prívrženci budú uvoľnení z reťaze, aby škodili, nivočili, ale zároveň, aby tým potrestali zatvrdilých hriešnikov.

Vezmú vám aj to, čo si myslíte, že vlastníte. Budú vás prenasledovať a zbavia vás úradu, čo sa týka právomoci a tí, ktorí prežijú nakoniec stihne spravodlivý Boží Súd počas Výstrahy, kedy celý svet spozná svoje hriechy.
Zatvrdilí hriešnici zomrú vo svojich hriechoch a tí, ktorí budú svoje hriechy ľutovať, prejdú do novej doby mieru a spravodlivosti.(2.)

Výzva na obrátenie a nápravu

Vážení biskupi, myslíte na históriu ľudstva a Božieho ľudu, ktorá sa často opakuje v hriechoch a následkoch. Nemyslite len na to zlé, ale aj dobré, čo prináša Božie požehnanie až do 1000 pokolenia, pre tých, ktorí milujú Boha a jeho nariadenia a keď sa rozhodnete pre právo a spravodlivosť, vystúpte verejne a zastaňte sa ponižovaných pre spravodlivosť, bráňte utláčaných, ktorí nemôžu si zarobiť na živobytie, nakupovať alebo predávať a dokonca ani prijímať Sviatosti pre nespravodlivé obmedzenia.

-Prestaňte znesväcovať chrámy propagandou a ideologiou vakcinácie
-Vráťte svätenú vodu do chrámu alebo aspoň rozprašovače sv.vody
-Navráďte úctu k sv.prijímaniu do úst a na kolenách

Prestaňte podporovať povinné testovanie, očkovanie a čipovanie.
-Nechajte občanov, nech majú slobodný výber a nedávajte im podmienky ako sú náhubky-rúška-šatky… pre vstup do cirkevných alebo civilných priestorov
 (3.)
-Postavte sa proti povinnej domácej karanténe (lockdown), či už je sezóna vírusov alebo nie je, ale hlavne proti politikom, ktorí tieto proti-ústavné a nespravodlivé vyhlásenia presadzujú na úrok zastrašovania, fyzického obmedzovania, dokonca súdneho pojednávania a napokon aj odsúdenia.
-Podporte radšej štrajk ako to urobil bl.Ján XXIII., keď videl, že ľuďom je odopreté právo na prácu a živobytie. Zoberte si príklad zo sv.Jána Pavla II., ktorý keď videl ako komunistická vláda vyžaduje povinne od ľudí, aby prijali diktatúru politickej strany, tak podporoval hnutia odporu.

Nech vám v tom pomáha Duch Boží, Sedembolestná Panna Mária a všetci svätí oslávenej, trpiacej a putújúcej Cirkvi.

1) Očkovanie nepomôže Zdroj
2) Božia Výstraha (Veľké Varovanie) Zdroj
3) Náhubky-ruška Zdroj