WEF organizuje v Davose núdzové cvičenie k „chorobe X“, ktorá „má mať 20-krát viac obetí ako covid“

(Baxter Dmitrij, The People’s Voice) Klaus Schwab a Svetové ekonomické fórum (WEF) budúci týždeň organizujú nácvik reakcie na záhadnú „chorobu X“, o ktorej tvrdia, že si vyžiada až „20-krát viac obetí ako pandémia covidu“.

Podľa WEF sa na stretnutí, ktoré začína 17. januára 2024, budú zaoberať úsilím potrebným na prípravu zdravotnej starostlivosti kvôli „viacerým výzvam, ktoré nás čakajú“.

Na webovej stránke Svetového ekonomického fóra o nadchádzajúcom pandemickom cvičení je uvedené nasledovné varovanie:

 „Vzhľadom na čerstvé varovania Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO), že neznáma „choroba X“ môže mať za následok 20-krát viac úmrtí ako pandémia koronavírusu, aké nové úsilie je potrebné?“

Status stránky „Shadow of Ezra“ na sociálnej sieti X (bývalý Twitter) píše, že Klaus Schwab a Svetové ekonomické fórum vykonajú cvičenie k „chorobe X“ ako súčasť svojho výročného stretnutia v Davose konanom od 17. januára 2024:

Na budúcotýždňovom Svetovom ekonomickom fóre v Davose, švajčiarskom lyžiarskom stredisku slúžiacom ako brloh globalistov, sa okrem iných majú zúčastniť aj americký minister zahraničných vecí Antony Blinken, francúzsky prezident Emmanuel Macron a kľúčoví lídri Blízkeho východu.

Organizátori oznámili, že na mieste budú aj generálny tajomník OSN Antonio Guterres, eurokomisárka Ursula Von der Leyenová a viac ako 40 ministrov zahraničných vecí.

Cvičenie WEF ohľadne „choroby X“ pripomína udalosť „Event 201“. Išlo tiež o cvičenie pripravenosti na pandémiu koronavírusu, ktoré sa uskutočnilo v októbri 2019 pod záštitou Svetového ekonomického fóra a Nadácie Billa a Melindy Gatesovcov.

Na podujatí Event 201 za zúčastnili obvyklí podozriví zloduchovia, vrátane Svetovej zdravotníckej organizácie, čínskeho úradu verejného zdravotníctva, Anthonyho Fauciho (americký Mikas) a ďalších.

Načasovanie bolo vynikajúce. Pandémia Covidu-19 sa začala len niekoľko týždňov po cvičení a pokračovala presne tak, ako to účastníci cvičenia predpovedali. Globalistická elita bola doslova v siedmom nebi. Svetové ekonomické fórum nedokázalo odolať chválospevom o vzniknutej situácii a ospevovaniu „brutálne efektívnych“ lockdownov.

Priemerný človek bol však vydesený a úplne sa podriadil dodržiavaniu nariadení hlásaných médiami hlavného prúdu, ktoré nehanebne slúžili ako predajné šľapky elity.

Ľudí zamkli doma, potrestali, strašili, stresovali, obmedzili im zdravotnú starostlivosť, zbedačili ich a nútili do očkovania. Ekonomické dôsledky pre bežných ľudí boli katastrofálne a stále narastajú.

Necháme sa globalistami oklamať znova alebo sa tentokrát postavíme na tvrdý odpor?