Holandsko: Nové informace k žalobě podané proti covidovým zločincům, včetně Gatese a Bourly – Necenzurovaná pravda
Ako ste si tu mohli už pred pár mesiacmi prečítať, tak v Holandsku bola podaná žaloba na covidových zločincov, teda politiky, rádoby „odborníkov“ a propagandistické médiá – a to ako na domáce, tak na tie zahraničné.

V novembri prebehlo formálne začatie súdneho procesu, ale ten sa konal s vylúčením verejnosti. Podľa informácií sa tam preberali len procesné záležitosti, nie konkrétne zločiny.

Problémy boli najmä s doručením žalôb do rúk zahraničných zločincov z USA, predovšetkým Bourla odmietal nielen akékoľvek diskusie okolo žaloby, ale dokonca si ani nechcel prevziať predvolanie.

Aký je teda stav žaloby okrem iného proti Ruttemu, Gatesovi a Bourlovi, ktorá bola podaná na súde v Leeuwardene?

Právnici Arno van Kessel a Peter Stassen museli prostredníctvom svojho súdneho vykonávateľa v Spojených štátoch vynaložiť všetko úsilie, aby bolo predvolanie platne doručené obžalovaným Billovi Gatesovi a Albertovi Bourlovi.

Obžalovaní sa dlhodobo snažili zmariť doručenie predvolania tým, že odmietli tieto písomnosti prostredníctvom svojej bezpečnosti prevziať, uvádza Nadácia Recht Oprecht vo svojom treťom spravodajcovi.

Nakoniec musel súdny vykonávateľ vyvinúť tlak na políciu, aby predvolanie Bourlovi a Gatesovi vydala.

Všetkých 17 obžalovaných sa nakoniec prostredníctvom svojich právnikov dostavilo na okresný súd v Leeuwardene. To znamená, že konanie vo veci samej sa formálne začalo.

22. november bol prvým dátumom, kedy sa obžalovaní museli dostaviť na súd. V ten deň stálo na námestí pred súdom mnoho ľudí s transparentmi a nákladiakmi, aby vyjadrili podporu siedmim žalobcom v tomto prípade a všetkým ostatným obetiam poškodenia takzvanou vakcínou.

Jeden zo žalobcov odvtedy zomrel v dôsledku injekcií mRNA. V dôsledku toho bolo konanie pred súdom na krátku dobu prerušené. Dedičia zosnulého pokračujú v konaní.

Van Kessel a Stassen potom vydali takzvaný zákon na dátum 10. januára. Právni zástupcovia obžalovaných museli na predvolanie písomne odpovedať pred týmto dátumom. Vyjadrenia predložili iba právni zástupcovia žalovaných 1 až 12, právni zástupcovia žalovaných 13 až 17 požiadali o odročenie. Bola im udelená lehota na 21. februára.

Nadácia Recht Oprecht očakáva, že sa táto spoločensky veľmi dôležitá žaloba nakoniec stane celosvetovo známou.

„Každý v Holandsku je obeťou projektu COVID-19: Veľký reset. Bohužiaľ, mnoho Holanďanov si ešte neuvedomuje, že aj oni sú obeťami. Aj oni si nakoniec uvedomia, že v dôsledku projektu COVID-19: Veľký reset utrpeli (osobnú) ujmu.

Každý v Holandsku (aj mimo neho) bude musieť byť nakoniec odškodnený ľuďmi, ktorí stoja za týmto nezákonným projektom (príčinou obrovských materiálnych i nemateriálnych škôd pre všetkých ľudí na svete).“

Toľko informácie z Holandska, ktoré potvrdzujú, že súd bude pokračovať, zatiaľ bol odročený na február. Stále je tu teda nádej, že by konečne mohlo dôjsť k odsúdeniu aspoň niektorých žalovaných zločincov.

Súd sa však zrejme vzhľadom na veľký počet obžalovaných potiahne dlhšiu dobu. Obzvlášť potom v prípade, že ho budú niektorí obžalovaní zámerne zdržiavať.

Optimistický je však už len fakt, že žaloba nebola hneď na začiatku hodená pod stôl, ako tomu bolo v prípade mnohých iných žalôb na covidových zločincov.