V Univerzitnej nemocnici L. Pasteura v Košiciach 18. januára otvorili nové centrum pre záujemcov o očkovanie. Sú v ňom dve čakárne, jedna pri vstupe, druhá, ktorá je určená po očkovaní, pretože každý očkovaný by mal aspoň pätnásť minút po vakcinácii čakať v pokoji, aby sa predišlo prípadným komplikáciám

Popoludní priestory požehnal košický arcibiskup Mons. Bernard Bober : hlavnespravy.sk/…ne-centrum-v-kosiciach/2411734

Biskupi aj na Slovensku sú informovaní o nebezpečenstve, ktoré hrozí po zaočkovaní ľudí (aj smrť) a napriek tomu absolutne nerozlišujú vakcíny, pričom im ešte poskytujú priestor na šírenie…

Namiesto toho, aby upozorňovali na nebezpečenstvo zvlášť tých vakcín, ako je od zn.Pfizer a Moderna, ktoré na Slovensku už užívajú, tak ešte požehná miestnosť, kde majú očkovať.

Biskupi ako aj Mons.Bober sa doteraz nevyjadrili verejne k hrozbe vakcín, dokonca ani nespomínajú užívanie liekov a liečiv, ale neustále používajú “mantru” očkovacích látok.

Toto je tak do Neba volajúci hriech, že Slovensko sa nemôže uzdraviť, lebo nie len politici (vladcovia štátu) ale aj náboženskí vodcovia (klerici-biskupi) podporujú ideologiu vakcín.

KAUZA: Očkovanie
hriechyokultizmus.wordpress.com/…16/kauza-ockovanie-vakcinacia/

KAUZA: Koronavírus
hriechyokultizmus.wordpress.com/2020/01/30/kauza-koronavirus/