Zoznam cirkevných organizácií:

  • Spoločenstvo Ladislava Hanusa
  • Spoločenstvo Dobrého Pastiera
  • Komunita Eben Ezer
  • Komunita Sv. Egídia
  • Komunita pri Dome Quo Vadis
  • Spoločenstvo pri Študentskom domove Svoradov

https://www.postoj.sk/117667/v-bratislave-bude-omsa-za-obete-tragedie-na-zamockej-a-porozumenie-medzi-ludmi

Tieto organizácie organizovali v spolupráci s Bratislavským arcidiecéznym úradom – sv.omšu za zosnulého Juraja a Matúša, ktorých zastrelil útočník na Zámockej ulici v Bratislave. (ZDROJ)

Zaujímavé, že cirkevné organizácie nežiadali prvorade sv.omšu za obete, ktoré boli usmrtené na zastávke Zochovej (tragédia v rovnakom období na Staromestskej ulici), ale za zastrelených homosexuálov, ktorí podľa cirkevných zákonov nemajú právo na Sviatosti. Sv.omša ako obeta za zosnulých sa nevysluhuje za samovrahov a osoby, ktoré sa odmietali spovedať, zvlášť keď žili v smrteľnom hriechu (v tomto prípade v homosexuálnom styku)

Tieto cirkevné organizácie v spolupráci s Bratislavským arcidiecéznym úradom sa týmto činom dopúšťali svätokrádeže a to aj Mons.Zvolenský, ktorý na sv.omši otvorene a vyslovene žiadal o modlitby za zosnulých homosexuálov. Boh vyslovene vyžaduje, aby sa veriaci modlili len za tých, ktorí majú nádej na spasenie a nie za zatratených (v Pekle)

Kto sa modlí a obetuje sv.omšu za zatratených, koná tak v rozpore s náukou Cirkvi a Božiemu prikázaniu. Nie len, že je to zbytočné pre zatratené duše, ale aj heretické voči učeniu Cirkvi a veriacemu ľudu. Samotným skutkom sa tieto organizácie a osoby stavajú do pozície heretikov, ktorí zvádzajú veriaci ľud do omylu.

Po žiadosti veriacich arcibiskup Zvolenský spája sv.omšu za zosnulých na Zámockej s obeťami na Staromestskej ulici

VIDEO 3.11.2022 – sv.omša za zosnulých na Zámockej a Staromestskej ulici v Bratislave (TV LUX)

Arcibiskup Zvolenský (za účasti Mons.Haľka) spojením úmyslov sv.omše za zosnulých na Zámockej a Staromestskej ulici chcel predísť diskriminácii, aby nemali námietky na jednej i druhej strane, ale v skutočnosti, keď vyhovel žiadosti odslúžiť sv.omšu za zosnulých aktívnych homosexuálov, tak tým pádom sa dopustili svätokrádeže.

Na druhej strane, aj keď vyhoveli žiadosti odslužiť sv.omšu za obete na Staromestskej ulici, predsa tým nezakryjú skutočnú svätokrádež. Mons.Zvolenský a Haľko týmto len podľali tlaku homosexuálnych aktivistov a dali zlý príklad ako pre veriacich, tak aj klerikov. Ak sa v budúcnosti stane podobná situácia je možné, že biskupi budú jednať podobne.